Vuoden_Kokki

Tapahtumaviestintä

Makua toimii viestintäyhteistyökumppanina ELO-säätiön järjestämissä Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuissa. Kilpailut järjestetään vuosittain ja niissä haetaan maamme parhaita ravintola-alan ammattilaisia. Tavoitteena on alan arvostuksen nostaminen.

Makua huolehtii kilpailuiden media- ja blogisuhteista, mediaviestinnästä sekä tapahtumaviestinnästä paikan päällä. Kilpailut keräävät vuosittain paikalle kymmeniä alaa seuraavia toimittajia, ja voittajat ovat vakiovieraita niin televisiossa kuin radiossakin.

Mari on tehokas ja luotettava yhteistyökumppani. Kilpailuille on hyvin tärkeää, että kumppanina on viestijä, joka tuntee kentän toimittajakunnan henkilökohtaisesti ja ymmärtää sekä median että ravintola-ammattilaisen maailman.” Seija Kurunmäki, johtaja  ELO-säätiö.

Projektin tiedot

  • Client

    ELO-säätiö

  • Skills

    • Konsepti
    • Vuosisuunnitelmat
    • Mediasuhteet
    • Blogisuhteet